domingo, 15 de mayo de 2011

Poesia

Laura Fernández MacGregor Maza
"L'AMOR ÉS LA TOT PER A LA VIDA": POETA
De la Redacció

Editor: Juan Carlos Martínez
El meu llibre "Escullera" - va explicar al Club d'Industrials, de Polanco, Laura Fernández MacGregor Maza -, va néixer a Valparaiso, veient les onades trencar. Però el meu sentit poètic, en realitat, va començar als 8 anys d'edat, etapa en què vaig començar a escriure, ja que considero que és en la pubertat quan se senten les emocions més fortes i contradictòries. Des de llavors em vaig adonar també, que l'Amor, és la base de tot. Que res s'aconsegueix si no anteposem i apliquem aquest ingredient en totes i cadascuna de les nostres accions. I que l'Amor, finalment, és el tot, la totalitat, l'essència, el fonament bàsic per a la Vida ".
I com" Escullera ", ha aconseguit un gran èxit per l'erotisme que desplega. El Corredor Informatiu qüestiona: I fins on arribarà una poesia tan franca, directa, sense rubors i fins i tot amb sentit de l'humor? Perquè fins i tot vincula vostè el orgasme, com a regal perfecte de la Divinitat a la Humanitat, i que per cert han estat secundats molt positivament per escriptors com Just Molachino, Eduardo Luis Feher, Andrea Montiel, Jordi Prat, Nicole Kovalivker,Roberto Alifano and Ruben Garcia Cebollero.Y-humanist writer, entrepreneur, an official in matters of culture and ecology, whose book was also supported by an artistic team first, as composed of José Luis Serrano, Samuel Gregorio González Barragán The latter artist illustrator -; continued expounding: "I do not know where to get my poetry or other genres that practical, but for now I am amazed at the results I have achieved. There response to a language like mine is far from elaborate. Something in my expression, which people seem to please him. And in fact, presents situations that I and others we have experienced in some way, because it is taken from the everyday. It happens every day, of human feelings."
La poesia ha de ser hermètica o comunicant? Preguntem a una autora que va aconseguir expressar amb valentia: "No accepto culpa en la còpula. Només Déu va poder crear una sensació tan eximia per regalar a la humanitat. L'orgasme. La seva expressió excelsa, és clara mostra de Sa Mà divina. A gaudir-lo, ¡exaltats seva glòria! "Bé, crec, primer de tot, que tot creador ha d'expressar els seus pensaments, reflexions i sentiments a la seva manera, és a dir, tal com els senti o els concebi en la seva ment. Però, pel que fa a mi, m'agrada sentir-me compresa. Comunicada. Per això, potser, el meu llenguatge cerca aquesta comunicació, aquest enteniment i aquesta conversa amb els altres. Ja que si creés un tipus de poesia, bona només per a mi, potser em resultaria incompleta o aïllada ". Així entre els comentaris, brollaren, especials, els de Nicole Kovalivker:" Laura, amb un vel metafòric molt transparent, fa ús de la seva llibertat per a descriure les seves experiències sensuals i de plaer. Els seus versos de dona són tan heroics com eròtics".
Roberto Alifano: "Aquest llibre és important per la seva precisió i el seu fervor: per la delicada passió que emana de cada vers, per l'ànima gallarda i lúcida que revelen les seves pàgines". Rubén García Cebollero: "com el batec del mar que envesteix l'escullera, la veu de la poeta lumina el contorn dels sentits, la força de l'experiència, la raó del desig amb el ritme interior del llampec precís, la meditada claredat i el alè de la sorpresa ". JA Ardiaca:" Lliure i ponderada, rebel i complaent, la paraula de la Laura i més mai en "Escullera" -, es fa paradoxa dialèctica i es resol - "carn i raó" - en l'espiritualitat d'una veu autèntica que brolla des del més profund ". ¿Trencaones? Llegeix-lo, així veuràs la diferència entre una carícia i un fuetada. Molachino: "L'erotisme, és un gènere fonamental de la literatura, difícil de manejar, per la qual espinós. Però en el qual Laura surt airosa per la qualitat amb què el tracta. Un repte, que per altres, per la seva falta de talent, és injuriat ".
La bella escriptora, Laura Fernández-MacGregor Maza, va néixer a Mèxic, Districte Federal. La seva vida actual reparteix temps entre la Educadora, la àvida lectora, l'apassionada col.leccionista d'art, i per descomptat l'exitosa escriptora. És empresària i es dedica a impulsar l'Educació i la Cultura. En fungir com a sòcia fundadora del museu "Chincolo", primer museu al món dedicat a l'art infantil, incentiva en els nens l'Ecologia i la Cultura. Chincolo, és el nom, també, del primer conte de Laura. Publicació esplèndida de la qual s'han distribuït 5.000 exemplars a Cuernavaca.
EDUARDO LUIS FEHER
Eduardo Luis Feher, va exposar: "Aquest llibre que avui presentem, considero, té una curiosa particularitat: no només es llegeix, sinó que també s'escolta-Sí, s'escolta un cert remor de mar trencant en els penya-segats o bé cobrint les fines platges de la imaginació d'aquesta reeixida poeta que ho és Laura Fernández MacGregor Maza.

"L'amor és l'aire que sosté la vida", assenyala, filosòfica, Laura, portant-nos si al seu propi món del qual no deixa de pensar i avaluar ... però sempre, com la Caixa de Pandora, ens deixa el gust de l'esperança que per descomptat, mor a l'últim. I és que, va dir finalment l'escriptor Eduardo Luis Feher, "ben vist, la poesia de laura és una requisitòria a la vida, una constant mesurament del temps, un buscar el rostre de la seva història que al final també és la nostra pròpia història".
JUST MOLACHINO
Just Molachino, en parlar de la important trajectòria de Laura, va dir d'ella "que la seva manifestació poètica, aconsegueix registres sorprenents en un llenguatge captivador que llisca des del vellut fins a la prova de la passió més intensa o el reclam iracund on el erotisme té un espai preponderant. Va fer referència també, que l'erotisme "és un gènere fonamental en la literatura, difícil de manejar, per espinós, però en el qual Laura surt airosa per la qualitat amb què el tracta. Un repte, va explicar que per a altres per la seva falta de talent és injuriat. "El difícil del fàcil, resolt per la nostra autora pel seu coneixement del tema, a qui li impregna la seva fina sensibilitat enaltint totalment", ha afirmat el reconegut escriptor, editor i crític literari ".

No hay comentarios:

Publicar un comentario